<<<Провулок Магнолій
Етель увійшла до бару, за її спиною зачинилися двері, голосно гепаючи об одвірки. Бармен, що меланхолійно протирав келихи за барною стікою на неї навіть і не глянув. Етель зняла капюшон і рушила до нього.
- Добрий вечір, мадам. Чогось бажаєте?.. - химерний чоловік уважно подивився на Етель, в якій впізнав свою постійну відвідувачку.
- Вогневіскі, - хрипко наказала Етель і понишпорила у кишенях мантії.
Дістала сигарети, запалила.
- Будь-ласка, мадам.
Він поставив перед нею склянку з вогневіскі. Етель підняла голову і похмуро вирячилася на нього, пускаючи кільця білого диму.
- Ну, як воно?.. - нарешті запитала вона з відразою в голосі.
Етель вже звикла до цього ідіота, який завжди намагався до неї підлеститися. Хоча, віддаючи йому надежне, він робив це набагато витонченіше, ніж інші...
- Все добре, мадам, - запевнив її бармен.
Етель пирхнула і взяла склянку з вогневіскі. Золотиста рідина потекла у горло, приємно обпікаючи нутро. Вона відчула, що бармен досі стоїть поруч з нею і дивиться. Вона поставила склянку.
- Щезни.
Бармен коротко кивнув і зник у підсобному приміщенні. Двері бару знову розчинилися. Етель повернула голову, дивлячись на новоприбулого. Чоловік років 25 у чорній робочій мантії, з гарновичещеним взуттям та акуратною зачіскою, на мить застиг на порозі. Його погляд зупинився на Бетельгейзе, що сиділа коло барної стійки, схиливши голову. Він рішуче попрямував до неї.
- Я не мав жодних сумнівів, що зустріну тебе тут, - замість привітання сказав чоловік.
- Привіт, Ганс, - кисло привіталася Етель і вихилила залишки вогневіскі. - Не можу сказати, що дуже рада тебе бачити.
Ганс стомлено зітхнув.
- Етель, ходімо додому. Будь-ласка...
Етель не відповіла. Знову понишпорила в кишенях, дістала галеон і поклала його на стійку. Затушила сигарету і встала.
- Ти прийшов сюди? Добре, тоді я піду кудись деінде...
- Етель!
- Мене чекає Темний Лорд, - відрізала Етель і попрямувала до виходу.
Вона брехала - її не чекав Темний Лорд.
Брудна свиня! - подумала Етель, штовхаючи двері. - Скільки можна пхати свого довгого носа в чужі справи?!..
>>>Провулок Магнолій>>>. . .>>>Дім